Designhotell i Stockholm

· Blogg
Author

Alla sofistikerade storstäder har åtminstone några hotell med inriktning på design. Stockholm är fullt av hotell och några av dem har nischat in sig som fina designhotell i Stockholm, vilket är hotell som har satsat på en modern och designad inredning samt möbler. Det finns flera designhotell i Stockholm, och fler av dem kommer presenteras mer ingående här.

Hotel Skeppsholmen

På skeppsholmen finner man bla Moderna Museet och vandrarhemmet af Chapman, men även ett smakfullt och relativt nytt hotell som heter Hotel Skeppsholmen. Här har man satsat på stil och klass i sin inredning. På hotellets terrass, som har solläge hela dagen, serveras bla champagne och ostron.  Från de flesta hotellrummen har man utsikt över vattnet.

Kungsbron Hotel

Kungsbron hotel är ett alldeles nyöppnat hotell som ligger granne med T-centralen och centralstationen. Med sängar från Jensen och handgjorda designmöbler från G.A.D är det svårt att inte trivas.

Nordic Light Hotel

Vid hörnet av Vasagatan/Vasaplan hittar man Nordic Light Hotel. Inredning är väldigt modern och ger en känsla av nytänkande.  Vid detta fyrstjärniga hotell finns det gym och bastu samt konferenslokaler.

Berns Hotel

För er som verkligen vill bo med klass och mitt i hjärtat av Stockholm, rekommenderas ett besök på Berns Hotel. Detta hotell har gamla anor från Stockholms nöjesliv och hotellvärld, Berns byggdes på 1800-talet och var först en restaurang.

Vilka hotell skulle du vilja nominera som designhotell i Stockholm? Vissa hotell har en egen uttalad ambition att vara ett designhotell, men det kan ju även finnas “naturbegåvningar” som bara är designhotell rakt av!

Leave a Comment